Privacybeleid voor Bangasajawa App

Laatste update: [Datum]

Welkom bij Bangasajawa! Wij respecteren uw privacy en zetten ons in om deze te beschermen door middel van onze naleving van dit beleid.

Dit beleid beschrijft de soorten informatie die we kunnen verzamelen van u of die u kunt verstrekken wanneer u onze mobiele applicatie Bangasajawa (“App”) gebruikt en onze praktijken voor het verzamelen, gebruiken, onderhouden, beschermen en openbaren van die informatie.

1. Informatie die Wij Verzamelen

Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens van onze gebruikers. Onze app vereist geen registratie en wij verzamelen of vragen geen persoonlijke informatie van onze gebruikers.

2. Gebruik van Informatie

Aangezien wij geen persoonlijke informatie verzamelen, wordt er geen informatie gebruikt voor enig doel.

3. Delen van Informatie

Wij verkopen, verhuren, of delen geen persoonlijke informatie, aangezien wij geen informatie verzamelen.

4. Data Veiligheid

We nemen de veiligheid van onze app serieus, maar gezien wij geen persoonlijke informatie verzamelen, is het risico voor gebruikersdata minimaal.

5. Wijzigingen in Ons Privacybeleid

Het is ons beleid om eventuele wijzigingen die we aanbrengen in ons privacybeleid op deze pagina te plaatsen. De datum van de laatste herziening van het beleid staat bovenaan de pagina. U bent verantwoordelijk voor het periodiek bezoeken van onze App en dit privacybeleid om te controleren op eventuele wijzigingen.

6. Contactinformatie

Voor vragen of opmerkingen over dit privacybeleid en onze privacypraktijken, kunt u contact met ons opnemen via: info@bangsajawa.nl